Varför Exterium?

vi ser möjligheter

Varför oss?

Genom åren har vi lärt oss värdet av tid ofta inte går att mäta, vi har åtaganden i livet som inte alltid gör att man hinner med det man vill, man ska vara på två eller tre ställen samtidigt man ska göra än det ena en det andra. Att få vara ert självklara val, vid av såväl material som arbete, av uterumsleverantör strävar vi alltid efter att kunna ge dig just det lilla extra i tid. Att slippa all hantering med byggnadsnämnder, att slippa leta och jaga hantverkare, att i lugn och ro se på när ert projekt växer fram för att få tid till annat som är viktigare. Vi vill inte stressa in i något utan lägger hellre lite extra tid för att just det lilla extra ska kännas helt rätt och att man lyfter på varje sten av möjligheter. Oavsett om det är stort eller litet, för oss är alla val viktiga och stämmer hellre av en gång för mycket än en gång för lite.

Hellre tar vi ett extra möte om något känns oklart eller inte helt färdigtänkt. Det är stora beslut, men det är år av njutning så det lönar sig att skynda långsamt. Genom att vara lyhörda för era behov och vara opartiska i ser vi det som vår skyldighet att alltid erbjuda det bästa för er och på så sätt kunna passa behov och plånbok.

Det spelar ingen roll hur stor eller liten budget du har vi ska alltid göra vårt yttersta för att det ska passa just dig. Vill du ha en 100 kvm vinterträdgård med öppningsbart glastak, marmorgolv, integrerade spotlight och ljudsystem kan vi lösa det, men också om du bara vill köpa material och bygga själv går det självklart bra och vill du så kan vi ändå assistera i bygglovsprocess, komma med förslag och assistans genom projektet.

Vi arbetar alltid nära och utan mellanhänder för att ni ska känna er trygga hela vägen. Vi finns aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi lämnar inte förrän jobbet är klart och ni är nöjda. Inget jobb är för litet eller för stort, vi ser möjligheter där andra ser problem.

Vad tycker våra kunder?

Från möjlighet till verklighet!

Funderar du på hur du kan skapa mer yta och värde för er och ert hem?

 

Hör av dig för ett kostnadsfritt hembesök.