Om oss

Om Exterium

Vi hjälper våra uppdragsgivare att förverkliga sina drömmar om att förlänga säsonger, öka boytan och höja livskvaliteten. Vi gör det genom att uppföra underbara uterum och uteplatser. Med mångårig erfarenhet av allt från bygglovsprocesser till konstruktion, byggnation och design är Exterium det självklara valet vid totalentreprenad av uterum. Exterium är ett företag som inte nödvändigtvis konkurrerar med lägsta pris, utan istället vet att kvalitet, hög servicegrad och kundnöjdhet är det viktigaste. Våra fasta priser, vår pålitlighet och vårt kunnande är den ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen både på kort och lång sikt.

Företaget, vars varumärke är en ordlek med begreppen exteriör och uterum, lanserades som en egen enhet år 2021. Vd för Exterium är Karl Hoffman och operativ chef är Sebastian Von Otter. Bolaget ingår i Cyntus-koncernen. Mer om den växande företagsgruppen kan du läsa här.

Från möjlighet till verklighet!

Vi är med dig hela vägen

Vi använder ett fackbegrepp, totalentreprenad, som kan låta stort och omfattande, när det i själva verket gör livet och arbetet enklare. Tillåt oss ta en liten stund i anspråk att förklara vad det är vi menar. En totalentreprenad är en projektform där beställaren har fördelarna av att entreprenören tar ansvar för både projektering och utförande. Det innebär att som uppdragsgivare behöver du inte oroa dig för att hantera alla handlingar själv eller ta på dig en massa extra arbete för att driva projektet framåt. Istället kan du luta dig tillbaka och lita på att totalentreprenören tolkar och verkställer dina önskemål och krav på bästa möjliga sätt. Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige, totalentreprenad och utförandeentreprenad. Sammanfattningsvis kan sägas att det ofta krävs mer tid, arbete och kunskap från beställarens sida för att driva ett projekt som en utförandeentreprenad, eftersom ansvaret då ligger på beställaren själv. Genom att välja en totalentreprenad får du en smidig och effektiv lösning för ditt uterumsprojekt, och du kan fokusera fullt ut på att se dina önskemål bli verklighet. 

Referenser
Vad tycker våra kunder?
Från möjlighet till verklighet!

Funderar du på att skapa mer yta och värde för er och ert hem?

Låt oss diskutera nu
Kontakta oss
Vi svarar inom 48 timmar

Vi svarar på alla e-postmeddelanden och förfrågningar när de kommer in. Om du har ett brådskande ärende eller vill göra en beställning, klicka på länken nedan för att ringa oss.