Om oss

Om oss

Exterium Uterum och Entreprenad AB började sin resa i ett spa bad på hotell i Bohuslän sommaren 2021.

Men idéerna och planerna hade vuxit sedan långt innan det fast på varsitt håll.

Sebastian von Otter har jobbat med försäljning både inom business to business, inom bla Eniro koncernen, men huvudsakligen mot privatmarknaden som rådigare och designer inom badrum och även möbler för såväl inomhus som utomhusbruk.
Sommaren 2014 började han som försäljare av uterum på dåvarande Uterumsmästarna, där han blev regionchef. 2021 och valde han att kliva av för att satsa på eget,tillsammans med sin barndomsvän Karl. Sebastian har gedigen erfarenhet och kunskap för att hjälpa kunden till bästa resultat.

Karl och Sebastians bekantskap sträcker sig ända från högstadiet i Göteborg på 1990-talet och man har haft en nära relation både privat och korta affärsmässiga samarbeten genom åren.

Sebastian ville starta eget och Karl ville expandera och Exterium (som är en ordlek mellan exteriör och uterum) började således ta form sommaren 2021.

Karl har sedan många år tillbaka drivit företag inom flera branscher och sedan 2015 framgångsrika företag inom byggsektorn med många stora fina kunder. Omsättningen i hans bolagssfär är idag närmare 100 miljoner. Karl har mångårig och bred kunskap av att bedriva företag.

Exterium är en del av denna koncern och skall vara det självklara valet av helhetsleverantör av uterum och entreprenadarbete, att alltid vara närvarande och lyhörda

Där andra ser problem ser vi möjligheter.

Där möjlighet blir verklighet, inget jobb är för litet eller för stort.

män som går runt
Från möjlighet till verklighet!

Tiden har lärt oss att uppskatta hemmet på ett sätt vi tidigare inte trodde

Just nu får du 10 000 kr resecheck på Apollo vid beställning av komplett uterum eller beviljat bygganmälan/bygglov. Senaste tiden har lärt oss att uppskatta hemmet på ett sätt vi tidigare inte trodde.

Vi har lärt oss att värdesätta tiden hemma och att kunna förlänga utesäsongen har mer och mer blivit en önskan hos många. Det kan vara allt från att ta en kopp kaffe till att kunna umgås med nära och kära över en god middag utomhus trots busigt väder eller bitande vinter.

Från möjlighet till verklighet!

Funderar du på hur du kan skapa mer yta och värde för er och ert hem?

Rekommendationer
Nyfiken på vad folk säger om oss och våra tjänster?
Inget jobb är för litet

Funderar du på hur du kan skapa mer yta och värde för er och ert hem?

Det kan röra allt från byte av en altandörr eller fönster till helfärdigt uterumskoncept där du kan sitta året runt eller bara skydda dig från väder och vind.
Med mångårig erfarenhet av allt från bygglovsprocesser till konstruktion, byggnation, och design vill vi vara ditt självklara val av totalentreprenad av uterum.

Tveka inte att höra av er för ett kostnadsfritt hembesök.

Låt oss diskutera nu
Kontakta oss
Vi svarar inom 48 timmar

Vi svarar på alla e-postmeddelanden och förfrågningar när de kommer in. Om du har ett brådskande ärende eller vill göra en beställning, klicka på länken nedan för att ringa oss.